- Webdizájn, egyszerű és dinamikus HTML-oldalak
- WEB-alapú alkalmazások (intranet, internet, extranet) fejlesztése
- Flash animációk és flash-alapú weblapok
- Egyedi webes alkalmazásfejlesztés (java, active-x)
- Multimédia-kaidványok feljesztése és kiadása
- Film-szerkesztés, editálás, DVD-authoring szolgáltatások
- Nyomdai előkészítés
Teljeskörű webfejlesztés
Az igények felmérésével, tanácsadással segítjük Önt, hogy a legmegfelelőbb formáját válassza az internetes megjelenésnek. Megtervezzük weblapjának grafikus megjelenését, kialakítjuk a megfelelő arculatot, adatbázist tervezünk és építünk az Ön igényeit maximálisan figyelembe véve, megtervezzük és elkészítjük a szolgáltatásokat működtető szoftvereket, html-oldalakat, összeállítjuk, mülödő egésszé formáljuk weblapját. Igény esetén folyamatosan nyomon követjük, karban tartjuk, hogy az Ön weblapja mindig friss és napra kész legyen!
Nyilvántatási, adatgyűjtési igényeire egyedileg, a legmodernebb technológiákkal fejlesztett intranetes, extranetes és internetes alkalmzásokat fejlesztünk, amelyek modulárisak, könnyen karban tarthatók és feljeszthetők, kliensoldalon nem igényelnek erőforrást. Többszintű elérést biztosítva a rendszert egyidejűleg használhatják ügyfelei és munkatársai, személyre szabott jogosultsági és adathozzáférési rendszer alapján.
Igény
esetén pergő, interaktív, animációs felülettel tesszük honlapját különlgessé, részeiben vagy egészében flash-technológiát használva.
Speciális igényekhez (például 3D-s alkalmazások, chat, stb) java, vagy active-x alkalmazásokat fejlesztünk.

Webhosting
Elkészült weblapjának .tárhelyet és 24 órás internetkapcsolatot biztosítunk saját szervereinken. Egyedi igények esetén segítséget nyújtunk saját webszerverük összeállításában, installálásában, a hardware-beszerzéstől, a rendszergazdai tevékenység ellátásáig.
Domainbejegyzési igényeit megbízható partnerek segítségével biztosítjuk.

Multimédia

Megtervezzük, előállítjuk, le is gyártatjuk multimédiás CD-, DVD-kiadványait, a céges bemutatkozástól, az interaktív prezentációkon keresztül, akár a komplett termékkatalógusig.
Amennyien szükséges, videóanyagait digitalizáljuk, szerkesztjük, digitálisan átdolgozzuk, 3d-animációkat gyártunk, majd akár DVD-film formájában is előállítjuk a kívánt végterméket.

Nyomdai előkészítés
Céges kiadványainak nyomdai előkészítését professzionális módon elvégezzük, a grafikai tervezéstől a levilágításig, igény esetén nyomdai lebonyolítással.